​Arbejde i HCS

HCS er en international transportvirksomhed med kontorer i Danmark (hovedkontor i Glostrup), Finland, Tyskland, Polen, Litauen og Grækenland.

I HCS har vi mange forskellige kompetencer, funktioner og jobtyper:

  • speditører
  • kørselsledere
  • salgskonsulenter
  • administrative medarbejdere
  • chauffører, operatører
  • maskinførere
  • mekanikere
  • lagermedarbejdere

​​For HCS er alle vores engagerede og dygtige medarbejdere afgørende.

Vi har stor tillid til vores medarbejdere, værdsætter forskellighed, og det som den enkelte medarbejder bidrager med til arbejdspladsen. 

Vi sætter stor pris på den alsidighed vores medarbejdere tilfører HCS og respekterer forskellige kulturer på lige fod.

Vi gør os umage for at skabe en god arbejdsplads og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, under hensyntagen til sikkerhed og miljø.

Vores arbejdsplads er rummelig og mangfoldig. 

Vi tror på, at vores medarbejderes forskelligheder er vores fælles styrke. 

Vores kultur er åben og ligefrem. Vi siger, hvad vi mener, og vi holder vores ord. 

Vi har en flad struktur, og der er højt til loftet. 

Som familieejet virksomhed kan vi agere hurtigt.

Vi tilbyder et udfordrende og stimulerende miljø, hvor medarbejderne bliver opfordret til at lære ved at handle, bruge deres dømmekraft, stræbe efter det optimale og give vores kunder mest mulig værdi for pengene.

HCS kan tilbyde nogle engagerede, hjælpsomme og gode kolleger, en afslappet omgangstone, kantineordning, personaleforening, miljøvenlig arbejdsplads og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Vil du gerne arbejde i et inspirerende miljø med engagerede, kompetente og gode kolleger? Så bør du kigge nærmere på de ledige stillinger til højre. Skulle der ikke være nogen ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer, er du velkommen til at oprette en jobagent.​

HCS A/S Transport & Spedition - Hvissingevej 100 - DK 2600 Glostrup - Tlf.: +45 43 42 41 00  -  Fax: +45 43 42 98 02​  -  CVR: DK 71 14 58 16​  -  ​© Copyright HCS A/S 2015 - All rights reserved