JOB I HCS

​Vil du være en del af vores vinderkultur?

Vores fokus er at tiltrække, udvikle og fastholde engagerede og dygtige medarbejdere, som kan se sig selv som et naturligt og vigtigt led i vores fortsatte vækst og udvikling.

Vi sætter stor pris på den alsidighed vores medarbejdere tilfører HCS og respekterer forskellige kulturer på lige fod. Vi gør os umage for at skabe en god arbejdsplads og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, under hensyntagen til sikkerhed og miljø. Vores arbejdsplads er rummelig og mangfoldig. Vores kultur er åben og ligefrem. Vi siger, hvad vi mener, og vi holder vores ord.

​Vi tilbyder et udfordrende og stimulerende miljø, hvor medarbejderne bliver opfordret til at lære ved at handle, bruge deres dømmekraft, stræbe efter det optimale og give vores kunder mest mulig værdi for pengene.

HCS kan tilbyde nogle engagerede, hjælpsomme og gode kolleger, en afslappet omgangstone, kantineordning, personaleforening, miljøvenlig arbejdsplads og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv.

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiede​klaration