CERTIFICERINGER ER DIN GARANTI FOR KVALITET

​Som virksomhed har vi et stort ansvar. Både i forhold til miljøet, medarbejdere og vores kunder. Derfor arbejder vi målrettet med at forbedre vores processer på alle niveauer i organisationen, så vi udfører vores aktiviteter med størst mulig hensyntagen til miljøet, så kunderne får den bedst mulige oplevelse og samtidig sikrer medarbejderne optimale arbejdsforhold.

HCS er certificeret efter de internationale standarder ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø og ISO 45001 arbejdsmiljø. Certificeringerne sikrer, at vi efterlever de strenge krav til kvalitet, sikkerhed og miljø, som certifikaterne kræver – og som vores kunder, medarbejdere og miljøet har krav på. Samtidig fungerer certificeringerne som et effektivt ledelsesværktøj i hverdagen, hvor vi gennem interne og eksterne audits løbende optimerer forretningsgangene i forhold til vores mål om at være kundens foretrukne leverandør af løsninger og materiel. Certificeringerne og de årlige eksterne audits udføres af Force Technologies.

Læs mere om vores kvalitetscertificering ISO 9001 her >>

Læs mere om vores miljøcertificering ISO 14001 her >>

Læs mere om vores arbejdsmiljøcertificering ISO 45001 her >>

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiede​klaration