FN'S 17 VERDENSMÅL

​FN's verdensmål udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, hvoraf HCS arbejder med en række af dem. 

Kort fortalt handler FN's verdensmål om at forpligte alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. Læs nærmere om FN's verdensmål ved at klikke her.

​​​​

HCS arbejder intensivt med følgende verdensmål:

2 – Fødevaresikkerhed ved transport (IFS – GFSI – ISO 9001)

HCS arbejder i øjeblikket med at blive IFS certificeret inden for transport af fødevarer over landegrænser. IFS-certificering er godkendt af GFSI. IFS-certificering kræver, at HCS er ISO 9001 certificeret, hvilket HCS allerede er.

​​

​3 – Sundhed og trivsel gældende for alle medarbejdere

HCS’ ansatte i virksomheden har ret til krisehjælp, hvis de under deres arbejde for virksomheden får en akut psykisk krise ved uheld, trusler mv. Alle HCS timelønnede ansatte med ATL overenskomst har endvidere via Pension Danmark en sundhedsordning med fokus på forebyggelse og lindring af problemer i led, muskler og sener, og kan få behandlinger hos kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og massør.

5 – Ligestilling mellem kønnene (Code of Conduct)

HCS har udfærdiget en politik inden for ligestilling, som er et punkt i vores Code of Conduct/Adfærdskodeks, hvor ligestilling mellem kønnene er beskrevet.
​​

7 – Energiledelse inden for brug af brændstoffer og øvrig energi (certificeret iht. ISO 50001 pkt. 6.1)

HCS har indbyggede systemer til kontrol af brændstofforbrug på køretøjer og maskiner (el, diesel, gas, HVO mv.) samt øvrige energiforbrugende enheder (fyringsolie, fjernvarme, elektricitet mv.). HCS arbejder løbende på at formindske energiforbruget.

8 – Arbejdsmiljøledelse iht. ISO 45001 (ISO 45001)

HCS er arbejdsmiljøcertificeret, bliver auditeret og får gennemgået sine systemer hvert år af autoriseret certificeringsinstitut. HCS lever op til alle krav inden for arbejdsmiljøledelse.

​​

10 – Samfundsansvar (CSR)

HCS har udfærdiget en politik inden for hver af de enkelte CSR-punkter (Code of Conduct/Adfærdskodeks), hvor CSR-relaterede mål er angivet.
​​

12 – Miljøledelse iht. ISO 14001 (ISO 14001)

HCS er miljøcertificeret og bliver auditeret og får gennemgået sine systemer hvert år af autoriseret certificeringsinstitut. HCS lever op til alle krav inden for miljøledelse, og har målsætninger for miljømål, som løbende kontrolleres.

​​

​13 – Klimaindsats – HCS arbejder konstant på reduktion af brændstof og CO2 pr. kørt km (Miljøvenlig transport)

HCS har indbyggede systemer til kontrol af brændstofforbrug ved køretøjer og maskiner (el, diesel, gas, HVO mv.) og registrerer løbende forbrug af energi for køretøjer og maskiner. HCS arbejder løbende på at formindske energiforbruget.

​​

16 – Antikorruption (Code of Conduct)​

HCS har udfærdiget en politik inden for antikorruption, som er et punkt i vores Code of Conduct/Adfærdskodeks, hvor antikorruption er beskrevet.​

Oversigt over alle FN's verdensmål:

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiede​klaration