VORES AFFALDSBEHOLDERE OG CONTAINERE

​HCS tilbyder salg eller udlejning af alt relevant materiel til opsamling af affald og kan hjælpe med mini-, midi-, maxi-, komprimator- og specialcontainere i alle størrelser. Vi klarer alt med opstilling og tømning, skræddersyet til dine behov. ​

Vi er specialister i rådgivning om sortering af affald, hvor målet er at sikre bedst mulige sortering med mest muligt affald til genanvendelse. Affald til genanvendelse kan ofte sælges, og give vores kunder indkomst i stedet for udgift. På den måde sikrer korrekt sortering af affaldet både miljømæssige og økonomiske fordele.

​​

Se nærmere om vores store udvalg af containere og beholdere herunder eller spring direkte til det ønskede produkt her: 

Minicontainer

Midicontainer (vip-container)

Maxicontainer - åben

Maxicontainer - lukket

Komprimatorcontainer

Ballepresser

Pallebur

Pallerammer

Truckvip container

Flaskecontainer

Pose- og sækkestativer

Kontorpapir kasse

Specialcontainere

Minicontainer

Minicontainere er velegnede til alle typer affald og er særligt velegnede ved små pladsforhold, fx i kældre, skure, på lager eller i produktion, hvor den kan placeres ved siden af maskine / operatør. Minicontainer tømmes på stedet eller ved ombytning.

De mindste minicontainere kan anvendes i kopirum til både almindeligt papiraffald og fortroligt papir til makulering. Til makulering kan leveres med kraftige låsebeslag og åbning til indkast i låget. Leveres med 2 hjul i størrelse 140-360 liter.

De noget større minicontainere leveres med 4 hjul i størrelse 360-1000 liter.

Midicontainer (vip-container)

​Midicontainere er velegnede til tungt affald eller affald af en bestemt type. Containeren tømmes på stedet ved at 'vippe' den op på en komprimatorbil, hvilket både er tidsbesparende og økonomisk fordelagtigt. Brugervenligheden er god, da de kan fyldes både fra side og top. Kan leveres med ekstra toplåg, så fyldning kan foretages direkte fra oven.

Kan leveres med lås og i størrelser fra 2-16 m3.

Midicontainer kræver en vis frihøjde for at kunne tømmes, alt efter størrelse. Se de nødvendige frihøjder:

6 m3: 4,15 m., 8 m3: 4,8 m., 10 m3: 5,45 m3,, 12 m3: 5,7 m., 16 m3: 6,75 m.

​Maxicontainer åben

Maxicontainere er bygget til at kunne klare alle typer affald. Kan leveres væsketætte og desuden med fast elektrisk låg, rullelåg, skydelåg og presenning eller specialbygges efter behov. Fyldes fra oven eller via porte, bag i containeren. Fås normalt i størrelserne 8 - 10 - 12 - 16 m3.

Maxicontainer Lukket

Maxicontainere er bygget til at kunne klare alle typer affald og kan leveres væsketætte. Kan leveres med låse. ​

Fyldes fra siden eller via porte, bag i containeren. Fås normalt i størrelserne 12 - 16 - 20 - 24 - 30 m3.​

Komprimatorcontainer

​Ved store mængder løst affald kan det ofte betale sig at komprimere (presse) det, inden det afhentes. Komprimatorcontainer har en indbygget komprimatorenhed. Ved tømning bliver hele container med komprimator afhentet og køres tilbage efter tømning på forbrændingsanstalt.​

Ballepresser

​Ballepresser bruges til at presse genbrugeligt affald, som plast, papir og pap. Ved at sortere sit genbrugelige affald i meget rene fraktioner og derefter presse det, kan man opnå en højere pris. ​

Sortering af affald

Vi opdeler affaldet i typer kaldet ”fraktioner”, som primært opdeles i følgende kategorier:​

  • Affald til forbrænding: Affaldet brændes på forbrændingsanlæg og leverer derved energi i form af elektricitet og varme
  • Affald til genanvendelse: Affaldet anvendes til genbrug, genvinding og genudnyttelse. Typisk papir, pap og plast, men også andre materialer genanvendes.
  • Affald til deponi: Affaldet deponeres på en losseplads, fyldplads eller et specielt depot som er godkendt af myndighederne til den enkelte fraktion
  • Risikoaffald: Affaldet destrueres på en særlig måde afhængig af affaldets karakter og farlighed

Pallebur

​Bur er velegnet til affald, som nemt skal kunne fyldes direkte i buret af medarbejderen uden brug af hjælpemidler.

​Benyttes eksempelvis til elektronikaffald eller papir / aviser / blade. Ombyttes ved tømning.

Pallerammer

​Palleramme anvendes til affald, som nemt skal kunne fyldes op i kassen uden brug af hjælpemidler (flasker, mindre stykker jern, elektronikskrot m.v.). Kan gøres højere ved påsætning af siderammer efter behov. Tømmes ved ombytning.

Truckvip container

​Metalcontainer beregnet til at flytte med gaffeltruck. Kan dels vippe eller tømmes via en låge i bunden direkte ned i en anden container. Kan monteres med hjul og låger. Fås i størrelserne fra 150 liter til 3000 liter.​

Flaskecontainer

​Plast- eller glasfibercontainer i forskellige størrelser med runde indkaståbninger. Fås som runde ”iglo” eller i aflange og firkantede modeller. Størrelse normalt mellem 2,5 - 3,5 m3.

Pose- og sækkestativer

​Med de mange anvendelsesmuligheder kan stativer placeres overalt, hvor der er behov for opsamling af mindre mænger affald. F.eks. plastic, mindre stykker pap o.s.v. Sækkestativer fås i flere udformninger og materialer.

Kontorpapir kasse

​Anvendes til at placere ved medarbejderens arbejdsplads til opsamling af almindeligt papir til genbrug, og som derfor ikke skal destrueres med det almindelige affald. Kasse af pap som fås i 2 størrelser; A4 og A3.

Specialcontainere

​Til opsamling af giftstoffer, lyskilder, frontruder, akkumulatorer, hospitalsaffald, kanyler og andre typer farligt affald findes forskellige typer af specialcontainere. Materiale, størrelse og udformning varierer efter affaldets type og farlighed. HCS fremskaffer den rette type specialmateriel til løsning af specielle opgaver.

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

KONTAKT OS

Tlf.: +45 43 42 41 00 

Fax: +45 43 42 98 02​​

E-mail: info@hcs.dk

Bank og PBS oplysninger

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

CVR: DK 71145816​ - ​© Copyright HCS 2019 - All rights reserved