​COVID-TILLÆG PÅ FÆRGEFORBINDELSER FINLAND - SVERIGE

På grund af manglen på passagerer i skandinavisk færgetrafik, forårsaget af COVID-19-begrænsninger, har færgeselskaberne med meget kort varsel (fredag ​​25-09-2020) øget deres priser på fragtgods. Årsagen til højere priser på fragt er, at dække tab og udgifter på grund af færre passagerer så man kan holde færgerne sejlende. Dette vil sikre de nødvendige færgeoverfarter og gør det muligt at bibeholde dine fragter, selvom der er færre passagerer.

På grund af denne stigning i færgepriserne er HCS tvunget til at gennemføre et midlertidigt COVID-gebyr i skandinaviske transporter, hvor der anvendes en færgeforbindelse mellem Finland og Sverige.

Omtalte COVID-gebyr vil være 200EUR / 295EUR (13,6m / 21m enhed) pr. fuld trailer enhed eller 15% oven på LTL-priserne (mindre end trailerbelastning), startende fra 01.10.2020.

Ovennævnte gebyr er midlertidigt på grund af den usædvanlige situation, som er fuldstændig uden for vores kontrol og vil blive annulleret, så snart færgeruter vender tilbage til normalt scenarie og prisfastsættelse.

Vi håber på jeres forståelse og ser frem til fortsat samarbejde.

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiedeklaration