KLOAK TV - TV INSPEKTION AF DIN KLOAK​


Med en TV inspektion kan du hurtigt finde ud af, hvad der foregår i din kloak uden at skulle grave først. Om det er store eller små rør, er vi klar til at undersøge hvad der foregår derinde.

Ved at indsætte et kabel med et kamera i enden opdager vi lynhurtigt, om der er rotteskader, mistede genstande, læk eller lignende problemer. Det hele vises i høj opløsning på et kamera og alting bliver naturligvis optaget og gemt. Bagefter kan du få optagelsen af TV inspektionen, så du selv kan se det igennem. Vores udstyr er altid det mest moderne til formålet, sådan at du kan være sikker på at du får den bedst mulige TV inspektion på markedet.

HCS kan med vores kloak TV udstyr gennemse dine kloakledninger, fjernvarmeledninger, skorstene, gasledninger, procesrør, luftkanaler eller andre lukkede og vanskeligt tilgængelige ledninger eller kanaler.

Kontakt os og få et godt tilbud på en TV inspektion, der passer til lige netop din situation. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 53 63 55 75 eller på e-mail fbe@hcs.dk.

​​​

Hvis vores TV inspektion belyser, at dit kloaksystem kræver reparation, står vi selvfølgelig også klar til at varetage denne del.

Eventuel kommunikation med forsikringsselskab tager vi os også gerne af, hvis du ønsker dette. Endelig kan vi tilbyde totalløsninger med f.eks. TV inspektion og slamsugning, så du kun behøver at kontakte os for at få løst hele din opgave.

​​​

​Læs også:

Kloakspuling >>

Døgnservice

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores døgnservice. Vi rykker ud i tilfælde, hvor hurtig assistance er påkrævet. Døgnservice 56 65 04 68

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiede​klaration