KLOAKSPULING​

En traditionel del af vores arbejde er kombinationen af sugning og spuling af kloak. Med vores 6-14 m3 tankvogne kan vi løse alle sugning- og spulingsopgaver af septiktanke, sivetanke, spildevandstanke, kloakker og meget andet.

​​Der kan være mange grunde til en tilstoppet kloak. Køkkenvaske kan få klistret belægning eller en ledningsføring kan være udført på uhensigtsmæssig vis, sådan at der står vand i ledningen efter brug. Mange moderne toiletter sparer også rigtig meget på vandet. Dette er i de fleste sammenhænge en god ting, men det kan føre til, at de har vanskeligt ved at føre den meget begrænsede mængde vand forbi småskader. Der kan yderligere opstå skader i ledningerne – de kan komme eksempelvis af rotter eller trærødder.

​​​Kloakspuling er en løsning på mange slags problemer

Uanset hvad problemet skyldes, er vi de helt rigtige at spørge om hjælp til kloakspuling.

​​Med op til 400 liter pr. minut kan vi yde et betydeligt vandtryk, der kan løse langt de fleste af den slags opgaver. Hvis spuling alene ikke et tilstrækkeligt til at løse opgaven, kan vi med alle vores vogne også udføre boring og fræsning. Arbejdet med kloakken kræver stor erfaring og moderne udstyr – begge dele kan vi levere i overflod.

​Kontakt HCS og få en snak om hvad dit problem end måtte være. Så kan vi hjælpe dig med et uforpligtende tilbud på kloakspuling.

​Læs også:

Kloakrensning >>

Hør mere om spuling

Du kan kontakte os på mail, per telefon, via vores web, men du er også meget velkommen til at komme forbi os til en snak om dine fordele ved et eventuelt samarbejde med HCS.

Vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner på Sjælland, og vi oplever, at kunderne henvender sig fra hele Sjælland for at nyde godt af vores høje kvalitetsniveau og fordelagtige priser.

Vi ser frem til at høre fra dig, og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!

Døgnservice

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores døgnservice. Vi rykker ud i tilfælde, hvor hurtig assistance er påkrævet. Døgnservice 56 65 04 68​​​

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiede​klaration