KLOAKMESTER​


Problemer med kloakken er noget mange har oplevet. Det sker sjældent på et godt tidspunkt. Ligesom alle andre ting, er kloakkers levetid begrænset. Den er som oftest stadig ganske lang, men kan afkortes, hvis kloakkerne er blevet brugt uhensigtsmæssigt, ikke har været efterset, eller der har boet rotter.

​Med en TV inspektion, som vi også tilbyder, kan man nemt undersøge hvordan det står til i kloakken, og om der bør gøres noget.

​Det er værd at være opmærksom på, at det er ulovligt at udføre stort set alle typer kloakarbejde selv. Langt størstedelen af muligt kloakarbejde kræver nemlig en autoriseret kloakmester. Derfor bør man arbejde med en professionel, autoriseret kloakmester som HCS.

​Autoriserede kloakmestre til alle slags kloakker

Det kan være mange typer af arbejde, såsom kloakrensning, kloakspuling, slamsugning eller større indgreb. Samtidig er der også mange forskellige typer af kloakinstallationer. Sommerhuses kloakker fungerer meget anderledes end lejligheder, og landbrugets installationer er endnu et specialtilfælde. Måske er der tilstoppet, og der trænger til at blive spulet eller renset? Husk også på at hyppige eftersyn gør det langt mindre sandsynligt, at der opstår problemer senere. Uanset hvad har du brug for en erfaren kloakmester.

​Kontakt vores kloakmestre i dag

Hos HCS har vi kunder i Roskilde, Køge og over hele Sjælland. Kontakt os, få en snak om din kloak og eventuelt et uforpligtende tilbud fra vores kloakmestre.

Kontakt vores kloakmestre

Du er velkommen til at kontakte os på telefon, per mail eller igennem vores hjemmeside, men du er også velkommen til at kigge forbi vores adresse til en snak om dine fordele ved et samarbejde med os.

​Vores store erfaring og viljen til at yde det ekstraordinære har gjort os til førende indenfor vores felt. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et stykke arbejde vi kan være stolte af!​

Døgnservice

Kontakt os og hør mere om vores døgnservice. Vi rykker ud når hurtig assistance er pårævet. Døgnservice telefon 56 65 04 68​

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiedeklaration