SLAMSUGNING​


Sugning

Hos HCS udfører vi alle typer af slamsugning. Vi sørger for at opsuge og afskaffe slam og andet flydende affald. En tilstopning kan resultere i alvorlige skader, hvis det ikke udbedres.

Vi har mange års erfaring indenfor sugning. Dette betyder, at vi garanterer et stærkt stykke arbejde hver eneste gang, vi udfører en opgave.

Står du med et akut problem, der skal suges væk, så er det HCS, du skal have fat i. Vi reagerer hurtigt på din henvendelse og løser problemet hurtigt og effektivt. Vores medarbejdere er uddannet til at kunne løse ethvert relevant problem. Vi har afdelinger i Køge og Glostrup, men suger slam for kunder på hele Sjælland.

Miljøvenlig slamsugning

​Alt vores udstyr er det mest moderne – for at garantere, at du får et solidt stykke håndværk, du kan bruge til noget. Samtidig sørger vi altid for at få bortskaffet spildmaterialet, så det havner det helt rigtige sted bagefter. Miljøet har høj prioritet for os og vi ved, hvor vigtigt det er, at overskydende materiale bliver håndteret ordentligt. Derfor kommer det altid til en passende modtageplads, der sørger for at håndtere det på ansvarlig vis.

Vil du høre mere om vores services eller få et godt uforpligtende tilbud på sugning, så kontakt os og få en snak.​


​​Læs også:

Kloakrensning >>

Døgnservice

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores døgnservice. Vi rykker ud ved f.eks. benzinudslip og i andre tilfælde, hvor hurtig assistance er påkrævet. Døgnservice telefon 56 65 04 68​

BESØG OS

HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100

DK-2600 Glostrup​

Se alle HCS adresser

FØLG OS

Tilmeld dig vores mailingliste og få nyheder direkte

Følg os også på de sociale medier:​

Besøg HCS på LinkedinBesøg HCS på Facebook Besøg HCS på Youtube Besøg HCS på Instragram Besøg HCS på Twitter 

GDPR | Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter | CVR: DK 71145816​ | ​© Copyright HCS 2024 | All rights reserved | Cookiedeklaration